torsdag 16 december 2010

D r e a m s.

Dag 15
"Mina drömmar"

Just nu? Att Ersta skickar operationstiden till mig, att tiden går förbannat snabbt fram tills dess och att allt kommer att gå både smärtfritt och mkt bra.

För övrigt? Rikedom, god hälsa, fler barn, ett hår som inte står åt alla håll & kanter varje morgon, ett utvecklande arbete, snöslask året om i Södra Sverige och kronisk magsjuka åt alla puckade idioter som går under namnet "terrorister". 



4 kommentarer:

  1. Sa dom något om hur lång tid det kan ta att få op-datum?

    SvaraRadera
  2. 2-3 månader, men jag har då ingen förhoppning just nu om det. Jag siktar på 4 månader, så blir jag väl inte besviken. Det är ju så att ju mer "populärt" detta blir ju längre bak kommer utomlänspatienter på väntelistan. Sthlm:are går före oss, även om vi väntat..Ett år.. Eller nåt, så spelar det ingen roll. Hörde nyss om en tjej som skickat en egenremiss till just Ersta i somras, hon var kallad på bedömning där i okt, och opades för någon vecka sen. Hej bara, det gick undan. Då blir man lite sur på alla regler och lagar.

    SvaraRadera
  3. aha så stockholmarna har förtur?? Det visste inte jag. Trodde i min enfald att det är som en vanlig kö, oavsett om man är inom eller utomländs.

    SvaraRadera
  4. Det trodde jag oxå först. Men så fick jag svaret att "dom måste ju ta hand om sina egna först".
    :S

    SvaraRadera