måndag 21 november 2011

Helt magiskt

Örnsköldsvik var toppen! Härligt att va hemma igen. Att kliva in genom dörren och insupa den där hemtrevliga doften av lite instängt blandat med goda lukter från doftpåsar. Vädra ut och bädda rent, byta om till mjubrallor, mysa ner sig i soffan och titta på Idol i skenet från tre miljarder värmeljus. Vara uppe länge och få besök av en av dom sötaste prinsessorna i världen mitt i natten.

Shoppa julkrimskrams, kläder. Träffa systeryster och hennes fina familj. Freja och Felix som lekte så in i bomben bra trots åldersskillnad, äta gomat och rulla hem, få sovmorgon och sen kom dom där tomhetskänslorna då vi skulle packa ihop oss och dra norröver igen. Men vi möttes av ett snöigt landskap (trots att det var riktigt ynkligt lite snö!) och väl hemma skruvades Frejas nya IKEA-säng ihop. Så det blev en bra avslutning på helgen ändå. Trots att vi var tvungna att lämna vårt älskade Ö-vik.

Men snart kommer vi tillbaka igen. Var så säker. Drömmen är att komma tillbaka för gott. Ö-vik är minnen, lycka och hemma.

Tack alla inblandade för en helt magisk helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar