måndag 19 september 2011

Svenska Hollywoodfruar!

Dessa damer gör verkligen mitt Svensson-träsk-tråkiga-liv mer glammigt. Eller, intressant kanske jag ska säga.
Rättare sagt, har aldrig uppskattat mitt Svensson-träsk-tråkiga-liv så mkt som när jag ser på dessa. Fast Maria.M är skönaste Marian i världen. Gunilla kan jag dock tänka mig skulle platsa mer på psyket på en låst avdelning än ute på Hollywoods gator OCH med en dotter. Dock gör hon ju såpan mer intressant.

Måndagskvällar bjuder på mkt bra tv, med andra ord.

Imorgon går jag på 3 eftermiddagspass, vilket kommer gå galant. Jag är fortfarande megapeppad på nya schemat. Fredag åker vi till Ö-vik för att njuta av en helg i finaste staden. Lilltjompan ska gästa sin faster under dagarna 2, och vad vi barnlediga föräldrar ska göra...? SOVA? ÄTA? NJUTA? LEVA? SHOPPA? Jamen, typ. Fast om jag känner oss rätt så köper vi hämtpizza, låser dörren och somnar i varsin ände av soffan vid 21.
Dock ska jag banne mig försöka socialisera mig lite extra. Det behövs. Var längesen vi var barnlediga så länge och kanske kanske kanske får jag med mig sambon på den underbara inredningsbutiken Boom. Kommer bli svårt och jag har inte kommit på ännu vad jag ska muta med, men den som lever får se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar