onsdag 8 december 2010

Tårta

Kolla in dessa  maffiga tårtor!
Freja tyckte att mamma skulle baka en sån till hennes födelsedag nästa vecka. Joda, i hennes ögon är jag nog en superwomen. Men baka konstverk till tårtor, det vette tusan om den här mamman klarar.
Jag antar att jag knåpar ihop en vanlig prinsesstårta till henne. Fast hon var fast bestämd att den skulle vara blå. Var hittar jag blå marsipan?

3 kommentarer:

  1. Du får köpa ofärgad och färga med hushållsfärg. Folke gillar grön så det är ju enkelt, man kan köpa ett färdigt lock. Dock så är dem där locken så små så man får inte göra en hög tårta direkt.

    SvaraRadera
  2. Jo, jag tänkte på att göra det. Men så blev jag otroligt lat nu när jag var i affärn idag och sen såg jag blå karamellfärg (visste inte ens att det fanns. Herregud vad dom avancerat på den fronten! När jag var liten fanns det endast rött och grönt). Så nu tror jag att jag gör en smarrig gräddtårta och färgar delar av grädden blå som jag spritsar ut som små blommor. Fan, va flummigt det lät haha. Men det är ide´n för tillfället. Får se hur det slutar :)

    SvaraRadera
  3. Ja grädden är ju lätt som en plätt att färga! Hade tänkt att göra så också, men Folke påpekade att det var just marsipanen som var det viktiga.

    SvaraRadera