onsdag 19 januari 2011

Nya möbler

Skruvade isär våran soffa idag för att få upp den på övervåningen. Vi har nämligen inhandlat en ny soffa till tvrummet som vi ska hämta hem imorgon. 
Våran trapp upp är såååå smal i "svängen" och det är lite trixigt med stora klumpiga möbler, men när soffan var i molekyler så gick det an.
På övervåningen kommer det att bli mys/film/tv/tvspels/gästrum. Det passar oss bra, eftersom vi oftast slåss om tv;n på kvällarna. Jag kan bara inte förstå hur Discovery kan vara SÅ intressant??

Hur som helst så är rummet på övervåningen nytapetserat (för 1 år sen) och knappt använt då vi hade planerat att först ha vårt sovrum uppe, men det blev inte riktigt som vi tänkt oss med den saken (blir nåt nånsin som man har tänkt sig?). Det är fina, nya vita lister (Tack kusin!) och jättefint golv, så det kommer att bli ett superbra gästrum & lite allt i allo. "Ska bara" röja upp där inne först.
För visst är det så att OM man har 1 rum över så förvandlas det rummet på nolltid till "avlastningsrum" (Läs; Skrotrum!)?
DET är ett högaktuellt ämne för Discoverys skitprogram "Hur funkar det"!

1 kommentar: